Vad hÀnder om vi (Äter) gjorde Bloggar frÄn hjÀrtat?

Homelidays.com: “Lyxvistelse i URUGUAY till lĂ„ga priser!”

SÄ mycket att berÀtta omedelbart var jag inte sÀrskilt intresserad av att starta om Blogs du Coeur i Är, frÀmst för att jag tyckte att förra Ärets verksamhet hade fungerat tillrÀckligt bra för att ett litet personligt initiativ helt improviseratoch som tycktes vara svÄrt för mig att göra sÄ bra.
Hur som helst, jag har fÄtt nÄgra e-postmeddelanden de senaste dagarna dÀr jag frÄgade mig om jag planerade att göra nÄgot, och plötsligt undrar jag om vi inte kunde sÀtta tillbaka omslaget för Restos du 2007-2008 HjÀrta.
Det Àr enkelt att stÀlla in och vidarebefordra, sÄ varför inte.
Med detta sagt tvekar jag fortfarande lite och vĂ€djar dĂ€rför till din Ă„sikt: vad tycker du? Är du redo att spela spelet igen?
För nybörjare förklaras allt hÀr, och det skulle fungera ungefÀr detsamma i Är, sÄvida du inte har andra idéer.
SÄ, bloggar frÄn hjÀrtat eller inte?