Spela pÄ aktiemarknaden utan att satsa nÄgot med F *** My Stock

Spela pÄ aktiemarknaden utan att satsa nÄgot med F *** My Stock

Argh, om jag hade haft tillrÀckligt ihÄlig nÀsa[1] att köpa Microsoft-aktier 1995, eller Apple 1998, eller för att sÀlja min andel i Vogica förra veckan, skulle jag inte lÀngre behöva arbeta! Vem har inte gjort den anmÀrkningen en dag, mmh?

Spela pÄ aktiemarknaden utan att satsa nÄgot med F *** My Stock 1

Om du har smak för evig Änger eller om du gillar att skrÀmma dig sjÀlv utan att riskera din skjorta och dina barns filt kan jag ha vad du behöver: F *** Mitt lager, upptÀcktes slumpmÀssigt frÄn en skrÀppost tweet, Àr lika enkelt och roligt som namnet Àr poetiskt.

Du anger ett belopp att satsa, ett datum, ett företag och hoppar pÄ basaren ger dig de vinster eller förluster som du skulle ha gjort om du faktiskt hade satsat dina pengar pÄ aktien i frÄga.

Ett exempel ? Om jag tror pÄ webbplatsen (men inte Àr en aktiemarknadsförare sÄ kollade jag inte), om jag hade investerat 5000 jÀvla dollar i Apple Är 2000 skulle jag nu ha tjÀnat 53 403,55 dollar. IstÀllet investerade jag 499,00 euro i en iPad och 300,00 i en iPhone och tjÀnade inte mycket.

Aktiemarknaden Àr ett jÀvla jobb.

[1]som Jean-Luc D.