Mitt projekt om tvĂ„ mĂ„nader som jag har – Dela 4

Homelidays.com: “Lyxvistelse i URUGUAY till lĂ„ga priser!”

Tack för alla dessa upplysta kommentarer, jag förvÀntade mig inte sÄ mycket uppmÀrksamhet och inte bara kommer dina rÄd att vara mycket anvÀndbara för mig och jag kommer att ta hÀnsyn till det konkret, men förresten Àr det ocksÄ mycket trevligt att ha tagit lite tid att hjÀlpa mig gÄ vidare.
SÄ jag ska försöka sammanfatta:

  • grönt verkar vara nĂ€stan enhĂ€lligt
  • typsnitt i flikarna Ă€r lite för stora (det var ett medvetet val att göra det mycket lĂ€sbart för alla publik men hej, jag kommer att minska en smula)
  • vi behĂ„ller titelns grĂ„tonade bakgrunder 3 gatstenar
  • NĂ€r det gĂ€ller bristen pĂ„ anti-aliasing Ă€r detta normalt och avsett: Ă€ven om det Ă€r en mockup vill jag att den ska överensstĂ€mma med vad webbplatsen kommer att vara exakt och de crenellerade typsnitten motsvarar vanlig text som inte kommer att vara dĂ€rför inte i bildformat
  • logotypen Ă€r för liten: Jag förstorar den, men den Ă€r inte klar, det kommer att finnas ett riktigt piktogram
  • granska de gröna flikarna lite. Jag ska avrunda dem lite men jag vill hĂ„lla dem förenade, ingen lutning
  • Jag kommer faktiskt att minska “LĂ€s mer” lite.

Ny korrigerad modell (slutlig?) Online normalt i morgon.

Till dig studiorna.