Microsoft-ebb och flöde

Homelidays.com: “Lyxvistelse i URUGUAY till lĂ„ga priser!”

Jag Àr inte sÀker pÄ att jag förstod allt men det verkar som om Microsoft förbereder en liten bomb inom RSS-feeds: Enkla delningstillÀgg (SSE) gör RSS-flöden dubbelriktade.
Det Àr lite tekniskt sÄ men funktionerna som denna förlÀngning tillÄter verkar lovande: automatisk synkronisering av din kalender eller dina kontakter (Outlook?) Mellan flera applikationer, oavsett om de Àr webb, installerade pÄ din dator eller pÄ din arrangör . Jag ser redan en konkret applikation frÄn basaren för mitt personliga bruk: mina Outlook-data installerade pÄ min stationÀra PC, pÄ min familjedator, pÄ min bÀrbara PC och pÄ min Pocket PC. Jag gÄr in i en ny VR pÄ min Pocket PC och alla (anslutna) kalendrar synkroniseras samtidigt.
Det finns en annan information som inte Àr neutral i detta meddelande: ansökan Àr licensierad Creative Commons. Det verkar för mig att detta Àr en första för Microsoft, eller hur?

KĂ€lla: CrunchNotes
Loïc och Charles och Fred pratar ocksÄ om det.