Livet Àr vackert dot com

Livet Àr vackert

Liksom alla andra i Frankrike utsĂ€tts vi för den omgivande dysterheten och en ofta omotiverad form av permanent missnöje. Alla klagar över allt, vi Ă€r de första, utan att verkligen ha en giltig anledning, bara för att validera teorin enligt vilken mĂ€nniskor (och i synnerhet franska) aldrig Ă€r glada …

Utan att hamna i det motsatta överflödet av lycklig och vagt autistisk optimism, mÄste jag sÀga att jag helt delar Patrices synvinkel.
Och Àven om jag inte Àr den typ som klistrar en aktivistlogotyp pÄ mina bloggar, sÄ sÀger jag till mig sjÀlv att hÀr Àr det Àntligen en bra sak att alla ska kunna gÄ med (utom den vresiga, dÀrför).
Textförklaring: killar frĂ„n Jordgubben har beslutat att agera pĂ„ sitt eget sĂ€tt – knĂ€ppt och roligt – för att kĂ€mpa mot denna jĂ€vla tricolor grinchomania, genom att skapa och distribuera gratis en liten logotyp pĂ„ en klistermĂ€rke som bara syftar till att pĂ„minna vĂ„ra medborgare om detta vĂ€sentliga budskap: Livet Ă€r vackert !
De kommer dĂ€rför att skriva ut en stor serie icke-reklamklistermĂ€rken, dĂ€rför utan nĂ„gon logotyp och som inte lĂ€mnar spĂ„r nĂ€r de tas bort med just denna slogan: Livet Ă€r vackert 
 och de kommer att skicka en handfull till den som begĂ€r det per post (mot en stĂ€mpel). MĂ„let Ă€r följande: klistra det överallt dĂ€r mĂ€nniskor gör ansiktet: tunnelbanan, postkontoret, gatan …
Och för den delen, varför inte lÀgga upp det pÄ dina webbsidor ocksÄ? Jag föreslog Patrice, som godkÀnde utan förbehÄll. Av vilken handling: Jag fick omedelbart GIF-filen pÄ klistermÀrket och jag klistrar in den lika snabbt pÄ citronpressen.
Om du som jag vill vara en del av Lavieestbellian-stammen, hjÀlp dig sjÀlv och ge den vidare.

Livet Àr bra pÄ La Fraise.