Live frÄn Lemon Press-forumet

Homelidays.com: “Lyxvistelse i URUGUAY till lĂ„ga priser!”

Grundare av den lilla Forumesque-communityn som Àr min webbplats (830 medlemmar just nu), jag kan tyvÀrr bara bekrÀfta det som ofta sÀgs om kompatibiliteten mellan blogg och forum.

BlogglĂ€sare Ă€r lojala men mycket ojĂ€mna och strĂ€cker sig frĂ„n blogg till blogg till fiske efter nyheter; deras attityd Ă€r inte riktigt “involverad” utan snarare delaktig i min upplevelse: vi lĂ€ser ofta och ingriper bara dĂ„ och dĂ„ utan att ge nĂ„got av dem (förutom om du sjĂ€lv Ă€r bloggare) .

DĂ€remot Ă€r medlemmar i ett forum, om de deltar aktivt i det, begrĂ€nsade till ett mycket litet antal samhĂ€llen eftersom de inte har “tid” att vara otydliga eftersom de Ă€r inblandade. Konstigt nog Ă€r de ocksĂ„ mer “trogna” mot sitt samhĂ€lle och ger mycket mer av sig sjĂ€lva och avslöjar sig vĂ€l +.
De kommer tillbaka mycket ofta och _implikationen tvingar_ inlĂ€gg i en sĂ„ lĂ„ngvarig takt att det ibland kĂ€nns som en chatt 🙂

Allt detta för att sÀga att jag inte vet om inom ett samhÀlle 2 kan leva och vÀxa bra.

Jag startade mitt samhĂ€lle genom att förlita mig pĂ„ forumet och ville hĂ€nga pĂ„ en blogg som jag kommer att hĂ„lla mig uppdaterad men ser att den absolut inte tar (medlemmarna i ett forum som inte har nĂ„gra bloggreflexer ALLTID) ) Jag föll tillbaka pĂ„ en webbplats som kan utvecklas om det behövs i framtiden mot en blogg 🙁

Jag önskar dig framgÄng i ditt projekt men jag Àr rÀdd för dig att samhÀllet (inklusive mig) som följer dig genom dina Dotclearan-Àventyr inte kommer att följa dig pÄ forumet. Om den hÀr ska utvecklas tror jag att den kommer att göra det tillsammans med andra medlemmar, en annan instÀllning och instÀllning.

Bra fortsÀttning ÀndÄ Eric.
Nyko