Jag startar ett nytt projekt

Homelidays.com: “Lyxvistelse i URUGUAY till lĂ„ga priser!”

Jag börjar idag arbeta med att utveckla ett nytt projekt som jag har velat starta i mÄnga mÄnader (Är?) Men som jag aldrig har lyckats koncentrera mig pÄ grund av brist pÄ tid och tillgÀnglighet.

DÀr bestÀmde jag mig Àntligen för att komma igÄng och jag kommer att försöka hÄlla mig till det genom att Àgna mellan en och tvÄ timmar om dagen till dess lanseringen. Och naturligtvis, eftersom det stÀmmer överens med tiden, kommer jag att blogga hÀr utvecklingen av projektet, utan att avslöja för mycket ÀndÄ.
Jag sÀger omedelbart för att inte göra dig besviken, den hÀr Àr inte revolutionÀr: vi kommer helt enkelt sÀga att det skulle ha varit innovativt om jag hade kunnat lansera den för tvÄ eller tre Är sedan. Det hÀr Àr en tjÀnst som redan finns, men inte exakt i den form jag vill stÀlla in den.
Det krÀver en liten logistikinfrastruktur och lite utrustning, och framför allt en bra webbplats för naturligtvis kommer allt att gÄ igenom dÀr.
SÄ jag startade de första modellerna av webbplatsen i helgen (papper / penna för att börja), och för att lÀgga till lite krydda till röran kommer jag att försöka ha kul att göra en webbplats 100% kompatibel med W3C-standarder. och om möjligt i fullstÀndig CSS och utan tabeller, vilket borde uppta mig en liten stund och sÀkert kommer att ge mig lite huvudvÀrk.
Kom igen, lÄt oss gÄ min kiki.