I huvudsak tillbaka frÄn IFA Berlin, Blu-Ray, Top Wikio och iPhone

Inga nyheter pÄ Squeezer pÄ tvÄ dagar pÄ grund av en snabb resa till IFA Berlin-showen, dÀr Sony har lagt paketet pÄ Blu-ray, kommer jag att Äterkomma till detta i ett framtida detaljerat rapportinlÀgg.
IFA var ett tillfĂ€lle för mig att se och sĂ€rskilt att Ă€ntligen röra Iphone, och för att ha spelat med lĂ„nga stunder, tack till mina kamrater Anh frĂ„n Journal du Geek och Franck de Giiks, bĂ„da glada Ă€gare av maskinen, och som vi tillbringade en mycket trevlig kvĂ€ll med. Jag kommer inte att lĂ€ra dig nĂ„gonting genom att berĂ€tta att iPhone-grĂ€nssnittet Ă€r extraordinĂ€rt, förutom att det kanske Ă€r Ă€nnu bĂ€ttre Ă€n det i verkligheten …

Citronpressare pÄ iPhone

Slutligen, Àven om jag inte pratar om det för mycket i allmÀnhet, mÄste jag sÀga att för att se citronpressen rankad 3: e i Topp Wikio, och detta i kategorin General och High Tech, precis bakom tvÄ helt oförstörbara mastodoner, Àr fortfarande ganska roligt.
Allt som Ă„terstĂ„r Ă€r att göra lika bra för SportscafĂ© …
PÄ tal om sport, vilken kÀnsla igÄr kvÀll och vilken lycklig slut!