FrÄn Tucson Arizona till London i CSS

London Tucson

Hittade i morse pÄ Pompage.net, en fascinerande artikel av Molly E. Holzschlag den nÀtdesign och jÀmförelse med konstruktionen av ostrukturerade sidor med CSS.
Författaren drar en djĂ€rv, men Ă€ndĂ„ relevant parallell med strukturen i en amerikansk stad som Tucson, Arizona (dĂ€r jag hade en orkannatt för nĂ„gra Ă„r sedan – skrĂ€mmande) och en europeisk stad som London.
Förmodligen genom professionell deformation gillar jag denna typ av jÀmförelse: Jag sÀger ofta till mig sjÀlv nÀr jag Àr pÄ en plats som jag besöker för första gÄngen. och om det var en webbplats, hur skulle det se ut?

I alla fall, CSS eller inte, tabeller eller inte, jag har alltid föredragit rutnÀtsplatser framför ostrukturerade webbplatser.
Till exempel gillar jag det och inte sÄ mycket. Men samtidigt gillar jag det, lite dÀremellan.
Och du ?

(Molly E. Holzschlag Àr en vÀlkÀnd webbstandardadvokat, trÀnare och författare med över 30 böcker som hon nyligen lade till The Zen of CSS Design, medförfattare till Dave Shea.)