Firefox bjuder in sig till Dotclear

Homelidays.com: “Lyxvistelse i URUGUAY till lĂ„ga priser!”

Kom igen, lĂ„t oss inte klippa det: för Firefox-fanatiker som gillar att lĂ„ta folk veta och som har en Dotclear-blogg, hĂ€r Ă€r ett tema – vĂ€ldigt vackert förresten – skapat speciellt för lanseringen av versionen 1.5 av den (mindre och mindre) alternativa webblĂ€saren.
Tja, med det, lÄt oss förvÀnta oss att de nÀrmaste dagarna ser svÀrmar av bloggar som kommer att se ut som sÄ mÄnga kloner, men det Àr ocksÄ Firefox-andan: en stor och glad gemenskap.
VĂ€ldigt coolt.
(LÀgg mÀrke till att jag sÀger det men jag anvÀnder ett tema för den hÀr bloggen sjÀlv, som jag aldrig hittade tid att anpassa lite mer Àn de kosmetiska förÀndringar jag gjorde pÄ den. Dessutom tror jag att jag kommer helt Àndra designen pÄ denna blogg snart, om möjligt med ett tema skapat av mig).
KĂ€lla: Standblog
Den direkta lĂ€nken till temainstallatören (högerklicka> Spara lĂ€nkmĂ„l som …)