Emilie kan inte visa sig

Emilie Simon

Emilie Simon har talang.
Emilie Simon är söt, jag älskar hennes så originella syrliga röst och henne ibland ett litet Björkien poetiskt universum.
Emilie Simon vinner troféer. Jag skulle ha velat visa Emilies senaste klipp, vilket är lite underbart.
Men nu är Emilie Simon med en major som bestämde sig för annat: att ha rätt att se klippet någon annanstans än på M6 (illamående) klockan sex på morgonen, så på internet måste du till exempel ha köpt den sista CD-skivan av ‘Emilie.
Jag kommer därför inte att kunna visa dig Emilies sista klipp.
Det är nörd, för jag hade alltid förstått fram till nu att ett videoklipp var en del av promo material av en konstnär, och att den som sådan var avsedd att distribueras gratis till så många människor som möjligt.
Majorenas logik med deras paranoida besatthet av skydd börjar slå mig på allvar.
Slutligen, när jag säger start, måste det ha pågått i några år.

17:00 UPPDATERING:
Ahhh där går du, bara fråga. Tack till Marie-A och Kels i kommentarerna för informationen.

Dailymotion bloggade video